Τα Υλικά μας

Spirit Green Φυσικά Υλικά & Σύμβολα

Σύμβολα

Τα Σύμβολα συντροφεύουν τον Άνθρωπο από την αρχή της παρουσίας του. Εγγεγραμμένα στο Συλλογικό Ασυνείδητο, εκφράζουν κοινά βιώματα και πιστεύω, συνδέουν τους ανθρώπους και ενώνουν τη σκέψη προς κοινούς σκοπούς, μνήμες, ιδέες και οράματα. Η Δύναμή τους προέρχεται από την αποδοχή, την αναγνωρισιμότητα και την πίστη με την οποία τα περιβάλλουν οι άνθρωποι, και με μια αέναη ροή ενέργειας, επιστρέφουν τη Δύναμη σε αυτούς που τα αποδέχονται.

Ημιπολύτιμοι Λίθοι – Κρύσταλλοι

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι, οι ορυκτοί κρύσταλλοι, είναι μια αξιοθαύμαστη καλλιτεχνική και ενεργειακή δημιουργία της Φύσης. Απαράμιλλης ομορφιάς, τα πετρώματα αυτά συναρπάζουν, όχι μόνο με τα μοναδικά τους χρώματα και τις φωτεινές αντανακλάσεις τους, αλλά και με την τέλεια μοριακή τους δομή.

Από την αρχαιότητα ως σήμερα, ο άνθρωπος ανακαλύπτει όλο και περισσότερα στοιχεία για την ευεργετική τους δύναμη στη ζωή του. Μέσω των δονήσεών τους, των ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών τους πεδίων και της χημικής τους σύστασης από μέταλλα και ανόργανα άλατα, κοινά με αυτά του ανθρώπινου σώματος, οι κρύσταλλοι είναι σε θέση να επέμβουν θεραπευτικά στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου, να εξισορροπήσουν την ενέργειά του και να λειτουργήσουν ευεργετικά στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα.

Ασήμι

Είναι το ιερό μέταλλο της Σελήνης. Ιδανικό για την εξισορρόπηση των συναισθημάτων και την κάθαρση της ψυχής, έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί τις ιδιότητες των λίθων. Διώχνει την αρνητική ενέργεια και την αντικαθιστά με θετική. Ανοίγει τα κανάλια της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και αντανακλά την προσωπικότητα λειτουργώντας σαν καθρέπτης της ψυχής.
Το ασήμι (άργυρος) είναι το μέταλλο με την υψηλότερη ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι προωθεί την ροή των ηλεκτρικών φορτίων των υλικών και διευκολύνει τη δημιουργία του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που χρειάζεται για να επηρεαστεί η ενεργειακή συμπεριφορά των λίθων και του ανθρώπινου σώματος. Είναι δηλαδή ο καλύτερος αγωγός για να περάσει η καλή ενέργεια των κρυστάλλων στον άνθρωπο.
Επιπλέον, βάσει της χημικής του σύστασης το ασήμι έχει σπουδαίες αντιβακτηριακές ικανότητες, γνωστές ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη. Από τα ασημένια δοχεία για τη φύλαξη του νερού, το ασημένιο νόμισμα μέσα στο γάλα, την παρασκευή φαρμάκων (έως τα μέσα του περασμένου αιώνα οπότε και εφευρέθηκαν τα αντιβιοτικά) μέχρι τη νανοτεχνολογία του σήμερα, το ασήμι είναι αναμφισβήτητος πολέμιος των ιών, των βακτήριων και των μυκήτων.

Χαλκός

Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο άμεσα συνδεδεμένο με τον πνευματισμό. Ανοίγει τα κανάλια ψυχικής επικοινωνίας, ενδυναμώνει την τηλεπαθητική ικανότητα και αυξάνει τη διαίσθηση. Βοηθάει πολύ στην αυτοσυγκέντρωση και εξαγνίζει το χώρο καθαρίζοντάς τον από αρνητική ή μπλοκαρισμένη ενέργεια. Ξεκαθαρίζει και συγκεντρώνει τις ενεργειακές ιδιότητες των λίθων και γίνεται κανάλι διοχέτευσής τους στο περιβάλλον.
Ο χαλκός έχει θεραπευτικές ιδιότητες και δημιουργεί ευεξία στο ανθρώπινο σώμα.
Έχει επίσης τεράστιες αντιμικροβιακές και βακτηριοστατικές ιδιότητες. Εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων και τα εξουδετερώνει.

Χρυσός

Ένα από τα πολυτιμότερα μέταλλα. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες ήταν γνωστές από την αρχαιότητα σε πολλούς λαούς με διαφορετική κουλτούρα. Συμβολίζει τον Ήλιο και προβάλει την εσωτερική λάμψη και δύναμη εκείνου που τον φοράει. Στις μάχες του μεσαίωνα οι πολεμιστές και οι ιππότες φορούσαν κοσμήματα από χρυσό για να αυξήσουν τη δύναμή τους και να προστατευτούν από την κακή βούληση του εχθρού. Ο Χρυσός βοηθάει στην ομαλή ροή της ενέργειας στο σώμα, ξεμπλοκάρει την αύρα και αποκρούει την κακή ενέργεια αντανακλώντας την σαν καθρέπτης.

Spirit Green Σύμβολα:

Ο Άγγελος

Σύμβολο της Θείας Παρουσίας, προστατεύει, οδηγεί, νοιάζεται, δημιουργεί σύνδεση με τον άϋλο κόσμο.

Η Ασπίδα

Σύμβολο Προστασίας. Αντανακλά και αποκρούει τις ψυχικές και νοητικές επιθέσεις.

Το Φτερό

Σύμβολο της Ψυχής. Συντροφεύει στα αστρικά ταξίδια και διευρύνει την εξωαισθητική αντίληψη. Δυναμώνει την επαφή με τον εσωτερικό κόσμο.

Το Δισκοπότηρο

Ελιξήριο Ζωής, περιέχει την κρυμένη Σοφία του Κόσμου και την αποκαλύπτει στους μυημένους.

Το Σπαθί

Σύμβολο της Δύναμης, του Σθένους και της Αντοχής, όπλο και σύμμαχος στην καθημερινή μάχη.

Το Κλειδί

Σύμβολο της Νέας Ζωής, ανοίγει πόρτες, δείχνει νέους δρόμους, ξεμπλοκάρει ό,τι ήταν στάσιμο.

Οι Εραστές

Αγκαλιασμένοι με τα σώματά τους σε σχήμα καρδιάς κοιτάζουν ο ένας τον άλλο. Σύμβολο παντοτινής ένωσης και αρμονίας, οι Εραστές χαίρονται μαζί το Δώρο του έρωτα και της ζωής.

Το Δέντρο

Η Ζωογόνος Δύναμη που απορροφά την ενέργεια από τη φύση και την διοχετεύει στη ζωή σαν οξυγόνο. 

Η Κουκουβάγια

Η Αιώνια Σοφία, η Ορθή Κρίση, Ψύχραιμη και Δίκαιη, ακούραστη σύμβουλος.

Η Καρδιά

Το Αιώνιο Σύμβολο της Αγάπης, αγνό και άδολο, προστατεύει και ευνοεί κάθε μορφή της.

Η Spirit Green Κοσμήματα & Αντικείμενα καλής ενέργειας χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά όπως ορυκτούς ημιπολύτιμους λίθους, ασήμι, χαλκό και χρυσό Κ14.

Οι Λίθοι που χρησιμοποιούμε είναι: αβεντουρίνη, αιματίτης, ακουαμαρίνα, αμέθυστος, απολίθωμα, αχάτης, ιαδεΐτης, ίασπις, καπνίας, καρνεόλης, κιτρίνης, κοράλι, κρύσταλος χαλαζίας, λαβραδορίτης, λάπις λάζουλι, μάτι της τίγρης, όνυχας, οψιδιανός, ροζ χαλαζίας, σοδαλίτης, φεγγαρόπετρα, χαουλίτης.